Blog

22/09 7 tips die je in je logistieke carrière beïnvloeden | Logistiek Vacatures ✔ Werken in de Logistiek ♛ - Vacaturesite Twiglers

De komende jaren wordt binnen transport en logistiek een vacaturegroei van maar liefst 44 procent verwacht. De beroepen chauffeur en planner worden door het UWV zelfs al benoemd als ‘krapteberoepen’ en er zijn ook steeds meer vacatures te vinden voor andere functies. Helaas betekent dit niet automatisch dat het heel eenvoudig is om in deze sector een baan te vinden die jou op het lijf geschreven is. Toch kun je zelf je toekomstige carrière beïnvloeden door naar een aantal aandachtspunten te kijken.

 

Lees meer
31/08 In 7 stappen de juiste kandidaat aantrekken | Logistiek Vacatures ✔ Werken in de Logistiek ♛ - Vacaturesite Twiglers

Als een vacature openstaat, wil je uiteraard dat kandidaten reageren die passen bij de functie. Je wilt iemand aantrekken die boven je verwachting uitstijgt. Dit bereik je door je in de vacaturetekst al te richten tot de juiste persoon. Benader hem kort en bondig, in de goede tone of voice en met concrete info.

Lees meer
13/07 Even voorstellen | Logistiek Vacatures ✔ Werken in de Logistiek ♛ - Vacaturesite Twiglers

Pascal is voor sollicitanten in de sector logistiek het eerste aanspreekpunt bij Twiglers. Deze sitemanager is enorm gemotiveerd om deze niche tot een succes te brengen. Na enkele studies gericht op human resource management (van waaruit hij onder meer stage liep bij Get.Noticed, een partnerbedrijf van Twiglers) is Pascal klaar voor “het echte werk”.

Lees meer
30/06

Eind 2016 leverde Amazon na vele jaren onderzoek voor de eerste keer een pakketje per drone. Een onbemande, gps-gestuurde drone bezorgde op 13 minuten een pakketje met daarin popcorn en een mediaspeler aan een klant die op een afgelegen plek in Engeland woonde.

Mogen we dan binnenkort ook in ons land dergelijke vliegende pakketjesbezorgers verwachten? Volgens een onderzoek van het VIL kan dat nog wel even duren.

Lees meer